Nõukaajal vabadusvõitleja staatusse tõusnud ning toonase kallima Valdo Randperega (51) Rootsi emigreerinud laulja Leila Miller (48) naudib uut hingust eraelus - kooselu endast noorema mehega.

Leila Miller, kelle viimane elukaaslane enne uue armastatu leidmist oli tuntud äri- ja riigimees Aivar Riisalu (48), on sootuks pealinna tolmu jalgelt pühkinud ning naudib õndsust, rahu ja armastust Mulgimaa pealinnas Viljandis. Omaaegse tuntud laulja väljavalitu on temast noorem mees, Viljandis töötav pikajuukseline 30ndates eluaastates automüüja.
Ka töises plaanis läheb Leilal kenasti. Omaette küsimus on, kas see on just edu pant, aga naine kuulub lausa kolme firma juhatusse, ning on ühes neist, plasttooteid valmistavas firmas Allestpac OÜ ka osanik. Tallinnas liigub Leila äriasjus vaid mõnel argipäeval nädalas.
Viimati figureeris Leila Miller, keda paraku ei õnnestunud tabada, avalikkuse ees veel mõni aasta pärast millenniumivahetust koos toonase elukaaslase ning oma noorima tütre isa Aivar Riisaluga.