The Suni andmetel leiti Spearsi sõnum staari vannitoast vahetult enne tragöödiat, mis naise kodus aset leidis.

“Kiri oli väga kurb. Britney kirjutas enda üksindusest, sellest, kui ebaaus on elu ja kuidas ta ei saa inimesi usaldada,” rääkis Britney lähedane lehele.

“Spears kirjutas, kuidas ta ei saa kunagi olla see, kellena inimesed teda näha soovivad. Ta lisab sõnumisse, et kõigile oleks parim tema surm.”

Spearsi lähedane proovis naist veenda ravile minemast, kuid probleemides vaevlev lauljatar vaid naeris sellele.
“Kõik mõtlevad ju aeg-ajalt surmast,” ütles Spears.

Britney on lootuse kaotanud, sest ta on petnud nii perekonna kui fännide lootused.
Naise sõprade meelest vajaks Spears kiiresti abi, millest lauljatar aga korduvalt loobunud on.

Staari viimase aja veidraim käitumine leidis aset pühapäeval, kui kaupluses rõivaid proovinud Brit korraga ihualasti müügisaalis seiklema hakkas.

Spears haaras riiulitelt hunniku kleite ja läks neid kabiini proovima, seltsiks fotograafist kallim Adnan.
Hetk hiljem väljus naine prooviruumist porgandpaljalt ja kui müüja proovis tähe alasti keha katta, karjus viimane: “Ära näpi! Ära tule mu lähedalegi!”

Peale intsidenti kadus Britney koos Adnaniga taas kleite proovima ja ühtekokku viibis paarike kardinate taga 45 minutit.

“Kabiinist kostus kummalisi hääli. See oli lihtsalt rõve,” kirjeldas müüja oma veidrat tööpäeva väljaandele Life & Style.

“Spears sülitas, ropendas ja rääkis briti aktsenti. Tema nägu oli kriimuline ja täis aknet. Staari juuksepikendused olid osaliselt ära ja tema pealagi paistis. Britney saatis mind pikalt ja väljus poest,” rääkis naine pressile.