Mais oma töökoha parlamendis kaotanud Lembit Öpik on üritanud pärast kõrge koha kaotust edutult koomikuna läbi lüüa. Öpik on olnud kihlatud ilmatüdruk Sian Lloydi ning Cheeky Girl Gabriela Irmiaga, samuti on ta kohtamas käinud pesumodell Katie Greeniga, vahendab Daily Mail.

Öpiku uus pruut Merily McGivern rääkis ajakirjale Hello!, et perekonnaliikmeid ja sõpru pani noore naise valik kulmi kergitama.

"Kui mu isa teada sai, et ma Lembituga käin, guugeldas ta tema nime ja ei olnud eriti õnnelik," rääkis Merily. "Aga ta rahunes peagi maha ja pärast seda, kui nad kohtusid, saavad nad hästi läbi."

"Sama asi oli mu sõpradega: nad arvustasid Lembitut tema avalikkusele kuvatud pildi tõttu ja olid väga meeldivalt üllatunud, kui nad temaga kohtusid. Lembit on väga erinev sellest, millisena teda meedias on kujutatud."

Merily rääkis, et tal pole varem tõsist suhet olnud ning ta polnud enne Lembitut ühtki oma poiss-sõpra vanematele tutvustanud.

Tüdruk, kes on 45aastasest Lembitust väga palju noorem, ei olnud mehest varem midagi kuulnud.

"Esimene asi, mis ta mulle ütles, oli: "Ma olen tõeliselt kuulus, tead küll!"," rääkis Merily. Öpik lisas, et tema kommentaar ei olnud mõeldud tõsiselt, vaid pigem irooniliselt.

Noored armunud ei pea suurt vanusevahet millekski eriliseks. "See on õnnetus, et mina olen sündinud 1965. aastal ja Merily 1989 ja ainult kitsarinnaline inimene kasutakse seda argumenti meie vastu," ütles Öpik.