Pill nurka? Tähelepanelikumad, kes lauljatar Lenna Kuurmaa (28) kontserdil käinud, on kindlasti märganud, et tema ansambli Lenna koosseisus on toimunud muudatused. Tele- ja filmimehe Kiur Aarma (38) asemel, kes bändis varem kitarri mängis, on koha sisse võtnud uus pillimees! Hmm... «Ma ei ole enam bändis, jah, ja seda juba mõned kuud,» tunnistab Kiur. Muidugi ringlevad kuluaarides ka juba jutud, et bänd otsis iseõppinud kitarristi Kiuri asemele profimuusikut... Tegelikult see nii siiski ei ole!

«Mul on filmiprojekte ja muid tegemisi nii palju, et ei jõudnud enam,» selgitab Kiur. «Lennas tegutsevad täie kohaga professionaalsed muusikud ja mul polnud selleks piisavalt aega.» Ansambli multitalendist kitarrist Mihkel Raud, kes jõuab musitseerida veel bändis Singer Vinger, vedada «Kolmeraudset» ning kasvatada enda ja Liina Vahteri väikest tütrekest, jätab omalt poolt Kiuri lahkumise teema kommentaarita.
Toona veel telesaate «Kahvel» juhina tuntud Kiur üllatas pillimehena 2007. aasta kevadel, kui astus Von Krahli Teatri baaris üles kitarristina pop-rocki mängiva ansambli Raadio Maria koosseisus. Teist kitarri mängis Jää-ääre Jaan Sööt, klahvpille näitleja ja helilooja Ardo Ran Varres, basskitarri Andres Kuut, trumme Reigo Ahven ning justkui i-le täpi näitlejatarist laulja Riina Maidre.
Seda, kas The Police`i fännist Kiur, kelle suureks kireks muusika on, kunagi veel ühes või teises koosseisus kitarri kätte võtab, näitab aeg. «Eks paistab, mis elu toob,» jätab Aarma otsad lahtiseks.