Lenna Kuurmaa, Ott Lepland ning Tallinna Poistekoor Lydia Rahula juhatusel toovad sel aastal jõulusära linna. Kontsertsarjaga „Pühad on saabunud linna“ toimuvad ülesastumised suurtes ja kaunites kirikutes üle Eesti.

"Viimase aja üha kiirenevas elutempos ei saa paljud kodust kaugemale pühadeõhtut veetma minna. Seepärast otsustasimegi sel aastal, et toome jõulukontserdid linna, inimestele lähemale," ütleb Ott Lepland.

“Ehk saavad inimesed nüüd siginat-saginat täis jõuluajal korrakski aja maha võtta ning klassikalisi jõululaule kuulates mõelda hoopis muudele asjadele, muuhulgas ka neile kallitele inimestele, kelle juurde sel aastal jõulude paiku ei jõua,” lisab Lenna.

ado.slave('adoceandelfieesfrgcikszo', {myMaster: 'xyX8i3sEjVvfaM_FrujEuJ9OY3t5hxJRecKG4XRTOY7.R7' }); if(typeof adoceandelfieesfrgcikszo=='function'){adoceandelfieesfrgcikszo();}

Lenna ja Oti koostöö sujub jõulukontserte ette valmistades suurepäraselt ning juba kaugele on näha, et lauljate vahel on sädet. Just suurepärane läbisaamine Oti ja Lenna vahel on see, mis teeb selleaastased jõulukontserdid eriti romantiliseks, meeleolukaks ning jõuluajale omaselt üllatusterohkeks.

Kontserdid toimuvad:
15.12. Tori Kirik kell 19
18.12 Viljandi Pauluse kirik kell 19
19.12 Rapla kirik kell 19
23.12 Tartu Jaani kirik kell 16 ja kell 19
26.12 Kaarli kirik, Tallinn kell 16 ja kell 19

Tavapilet maksab 175 krooni (Tallinna kontsert 195 krooni), sooduspilet 165 krooni. Laps vanuses 7-12 aastat  100 krooni. Piletid müügil ka enne kontserdi algust kohapeal (vabade kohtade olemasolul). Sissepääs avatakse 1 tund enne algust.