Lauljatar Lenna Kuurmaa lasi end Indrek Galetinil pildistada koos suure maoga, kuid keelas viimasel hetkel pildi näitusele paneku.

Staarfotograaf Indrek Galetin avab sel reedel oma heategevusliku fotonäituse “Amour – lemmikloomade eri”, mille raames pildistati ka Lenna Kuurmaad. Nüüd on viimane aga keelanud foto näitusele ja oksjonile paneku.
“Ma ise arvan seda, et talle on kõrvalised isikud nõu andnud ning tüdruku pea sassi ajanud. Loodan, et Lenna mõtleb ikka ringi ja me võime seda pilti siiski juunis oksjonil näha,” lootis fotoga palju vaeva näinud Galetin Elu24´s.
Kuigi mees retušeeris pisivead ning tegi Lennat pildil fototöötlusega isegi saledamaks, ei meeldinud naisele väidetavalt meik, juuksed ja muudki pisidetailid. “Pilt oli minu arvates väga ilus!” ütles Galetin.
Näitus, «Amour - lemmikloomade eri» avatakse 22. mail Rotermanni kvartalis.
Näitus on üleval kaks nädalat. Kõik fotod pannakse koostöös Osta.ee´ga kaheks nädalaks oksjonile ja juba 20. juunil toimub restoranis Dominic oksjoni ametlik lõpetamine. Samal üritusel saab jälgida ka oksjoni kulgu ja anda viimaseid panuseid. Oksjoni müügitulu annetab Indrek kodutute loomade heaks.