Emotsioonid, mis võidupaari Lenna Kuurmaad ja Artur Talvikut pärast saate lõppu valdasid, olid nende enda sõnul täiesti kirjeldamatud ja mõlemal oli väga hea meel.

  "Mul on super emotsioon, täiesti kirjeldamatu, ma tunnen ennast jube hästi!" ütles Artur ja Lenna kilkas Õhtulehele: "Mul on nii hea meel! Ma ei oleks julgenud loota võitu, sest me teadsime, et vahed on nii väikesed ja kõik on väga võrdsed. Mõlemad oleks väärinud võitu. Aga et me võitsime tegelikult, mul on nii hea meel, fantastiline, super!"
Mis tunne oli aga laval enne tulemuste väljakuulutamist seista? "See tunne on nii õudne! Me mõlemad Tanjaga olime sellised, et varsti kukume ära. Tekitatakse pinget ja kruvitakse seda. Ja siis me mõtlesime, et mis tunne võib olla superstaarisaate finalistidel, et seal ju sõltub palju rohkem nende jaoks, kui nad tahavad lauljateks hakata. Siin on see, kes võidab, ikka natuke teisejärguline," rääkis Lenna, mida nad Tanjaga enne tulemuste teadasaamist laval itsitasid.
Võidusumma 300 000 krooni annetavad Lenna ja Artur Anni Akadeemiale, mis koolitab intellektipuudega inimesi ning paneb nad tööle sihtasutuse poolt Pärnu hansapäevadeks loodavasse välikohvikusse ja käsitööpoodi. Saate võiduraha eest soetatakse Anni Akadeemia kohvikusse vajalik inventar.