"Ei. (Naeratab emalikult ja malbelt.) Ei igatse. See, mis praegu toimub, on kõik palju vägevam. Loomulikult on see elu teistmoodi. Näiteks pole päris pikalt saanud tervet ööd jutti magada, ilma et keegi krabistaks mul põues, ei nõuaks aega või süüa. Vahel mõtlen, et oleks tore minna õhtul magama ja ärgata hommikul kell üheksa nii, et pole öösel pidanud kordagi ärkama. Aga seegi pole piisav argument ja elu pole üldse nii hull, et tahaks vana elu tagasi. Ei! Üldse ei taha. Kõik on hästi vahva ja pigem isegi parem, kui oleks osanud ette ennustada," räägib ta õhinal, kuidas tütar Ami ta maailma muutnud on.

Kooselu Robiga on Lennal käinud aastate jooksul muudkui kokku ja lahku. LP uuris, kas nüüd on armastus võitnud kõik ja Ami on neid kokku liitnud? "Jaa! Seda ju ei oska öelda, mis on viie aasta pärast. Aga arvan, et see oligi meil puudu. Ami oli puudu. Mina olin selleks valmis, juba mõnda aega. Olen mõelnud, et ju ma ootasin Robit järele. Teatavasti läheb poistel küpsemisega rohkem aega."

Täispika intervjuu Lenna Kuurmaaga leiad 30. novembril ilmunud Eesti Päevalehe laupäevalehest LP. Lenna esitleb värsket plaati "Teine" 3. ja 4. detsembril kohvikus Sinilind.