Lenna (24) uitas kuu aega Indias ja veidi Aafrikas, et unustada pikk talv, külm ja pimedus ning lihtsalt olla iseendaga ja reisida, kirjutab Kroonika.
Neiu arvab, et tema maailmapilt on paigas, nii et reis seda oluliselt ei muutnud. Pigem kinnistus temas tõdemus, et Eestis ja mujal Euroopas käib tohutu ületarbimine. Hakkama saab palju vähesemaga.

Lenna tunnistab, et ta on üksindust juba päris pikalt nautinud. Kuid kihku ülepeakaela järgmisse suhtesse tormata tal pole...

"Eks ta ole ikka mõnus ja värskendav D-vitamiinisüst olla kuu aega Indias ja kaks nädalat veel Zanzibaris Aafrikas. Lendasin Goasse ja rändasin sealt lõuna suunas Keralasse. Matk oli. Tavaliselt üle kolme päeva ühes kohas ei viibinud. Keralast lendasin Mumbaisse ja sealt Zanzibari Ida-Aafrikasse. See oli low-budget reis. Tegin valikuid odavama kasuks ja sattusin huvitavatesse olukordadesse. Mu eesmärk oli mitte minna laiama ja mitte lesida kuurordis, vaid näha päris Indiat. Lõpuks olin päris väsinud. Transport on väsitav. Bussid sõidavad 40 kilomeetrit tunnis ja palav on," võtab naine hiljuti kogetu kokku.