"Ma arvan, et kõik tohivad kohtamas käia kellega süda soovib," arvab Leonardo DiCaprio 25 aastat noorem naine Camilla Morrone, vahendab Entertainmentnews.

Hiljuti postitas Argentiina pärituolu Ameerika modell Instagrami postituse ühest teisest Hollywoodi paarist, tänaseks elavate seast lahkunud Lauren Bacallist ja Humphrey Bogartist, kelle vanusevahe ulatus samuti aastakümnetesse. "Säärane armastus!" väljendas Morrone arvamust, millega pälvis modell avalikkuse pahameele.

"Ma ei suuda uskuda, milline nohik Camilla on sellise postituse tõttu," kirjutab fänn. "See on ilmselge võrdlus tema ja Leonardo vahel. Tüdruk, kus on sinu sõbrad? Keegi peatage see suhe!"

"Leo hoolib ainult su kehast!" tunneb muret veel üks fänn.

Hiljuti vastas Morrone oma jälgijatele: "Ma just lugesin mõndasid kommentaare ja issand jumal. Inimesed on nii õelust ja viha täis inimeste suhtes, kelle kohta nad midagi ei tea," vastab noor modell. "Ilma vihkamiseta elamine on päris hea tunne."

Ühes intervjuus ütles Morrone, et mõistab, miks avalikkus keskendub tema suhtele peaaegu veerand sajandit sajandit vanema näitlejaga. "Ka mina oleksin sellise asja suhtes uudishimulik." Morrone tunneb, et tema suhte Dicaprioga on tundlik teema, sest lisaks vanusevahe kritiseerimisele arvavad inimesed, et Hollywoodi hiiglane aitab tal saada filmirolle. "Ma loodan, et minu identiteet ei jää külge minu mehe külge. Ma tunnen, et igal inimesel peab olema oma identiteet tema elukaaslase kõrval."

Kuulsale paarile tuttav allikas väidab, et suhe näitleja ja modelli vahel on muutumas aina tõsisemaks. "Nad on üksteisest lahutamatud," räägib allikas. "Nad on õppinud tundma oma perekondi ning armastavad üksteise seltskonda."