Venemaal elav 33-aastane Roman Burtsev ehk “paksuks Leonardo DiCaprioks” ristitud mees püüab kuu ajaga läbida totaalse muutumise ja näha välja rohkem Hollywoodi staari moodi, kirjutab ABC News.

Kohaliku telejaama uus tõsielusari, mis kannab nime “Romantika DiCaprioga”, aitab Burtsevil muutuda tõeliseks DiCaprio klooniks.

DiCaprio teisik peab sarjas läbima erinevad “psühholoogilised katsumused” — näiteks pidi ta minema tänavale ja kerjama võõrastelt raha. Saatejuhi sõnul õpetab selline ülesanne, kuidas rohkem rikkust enda ellu meelitada.

Ühes episoodis ootasid tuhanded naised järjekorras, et koos Romaniga taaslavastada Leonardo ja Kate Winsleti ikooniline stseen filmist “Titanic”.

Тысячи женщин мечтали оказаться в объятиях Леонардо Ди Каприо. И мы им дали такую возможность. А главное, мы нашли для них Ди Каприо!#романсдикаприо #ДиКаприо24Posted by Москва 24 on Tuesday, 16 February 2016

Kuna Roman Burtsev on vallaline, käib ta ka mitmetel põnevatel kohtingutel. Muuseas on ta näiteks käinud neidudega karaoket laulmas ja uisutamas.

Mehe vastu tunneb huvi ka vene filmitööstus ja Burtsev kutsuti lausa Venemaa filmiauhindade jagamisele, mis on samaväärne kui Hollywoodis toimuv Oscarite jagamine.

Leonardo on väitnud, et temas voolab ka slaavi verd ning Burtsev kavatseb oma vanematelt uurida, kas tema ja staar võiksid päriselt sugulased olla.