Kroonika ellu kutsutud Eesti Meelelahutusauhindade jagamise peol tehti ka väikesi heategusid! Näiteks oli pidulistel võimalik osaleda Allar Levandi (47) juhitava meelelahutusportaali Paf heategevuslikus ruletis. Oma õnne ruletilaua taga panid proovile näiteks Linnar Priimägi, Fred Krieger, Tomi Rahula ja Anni Pohlak ning Kristel Mardisoo. Võidetud raha said külalised annetada omal valikul Eestimaa Looduse Fondile või heategevusfondile Dharma.

Endise kahevõistleja Allar Levandi sõnul oli hea meel näha, et nii paljud külalised leidsid peomelus aega ka heateoks. «Peole kogunenud prominendid näitasid, et õnnega neil probleeme ei ole, ning kokku kogusime korraliku summa, millega saab palju head ära teha,» sõnas ta.
Mängijate võidetud rahale liitis Paf veel oma osa – õhtuga koguti 1000 eurot, millest 700 läks sihtasutuse Dharma heategevusfondile ja 300 Eestimaa Looduse Fondile (ELF).
Dharma arendusjuhi Krista Sinki (pildil paremal, tema kõrval Marin Jänes) sõnul toetatakse rahaga vanavanemate hoole all kasvavaid lapsi. ELFi teabejuhi Kertu Hoole (pildil vasakul) sõnul kasutavand nemad saadud raha lendorava ja tema elupaikade kaitseks! «Paneme lendoravatele GPS-seadmeid, rajame pesakaste ja uurime nende elupaiku,» lubab Hool.