Saara ja Märdi peres kasvab ka tütar Susanna, Märdi venna Priidu ja näitlejanna Maiken Piusi peres aga poeg Johannes. Märt ja Saara tunnistasid tõdesid tütre nime valides, et peale kõige muu klapib Susanna suurepäraselt ka ema nimega. Maiken ja Priit valisid pojale nime aga peale sündi ilmakodanikuga kohtudes. Susannasid on Eestis 317, Johanneseid aga 1156.

Birgit ja Indrek Sarrap näiteks panid 2016. aastal sündinud tütrele kõlava ja lihtsa nime Helin. Sama nimega naisi on Eestis 276.

Tanel Padar ja Lauren Vilmann, kes said lapsevanemateks eelmise aasta augustis, panid tütrele nimeks Linda. Lisaks väiksele Padari Lindale on Eestis veel 2521 Lindat.

Padar on rääkinud, et see nimi meeldis Laurenile väga, ent ka talle juba ammu. "See ongi naljakas lugu, et mul on üks selline natukene hirmutav lapsepõlve kogemus ja üks hästi positiivne kogemus selle Linda nimega. Minu vanatädi oli sellise suhteliselt kurja olemisega ja sellest võiks justkui oletada, et sealt seostub see Linda nimi selle kurja vanatädiga," kirjeldas Tanel. Kuid siiski tõdeb värske isa, et tegemist oli väga toreda naisega, kes lihtsalt hakkas juba 50-aastaselt kirsturaha koguma.

"Aga siis juhtus selline ime, et varajases puberteedieas tuli minu ema töö juurde praktikant Rootsist, kes oli selline 20-aastane Linda. Ise olin 13-aastane," naeris rokkar, kes tõdes, et ta oleks selle kauni rootslanna pärast käinud ka terve suve tasuta tööl. "Õnneks mulle natuke ka maksti, mis korvas selle, et Linda läks tagasi Rootsimaale ja me enam kunagi ei kohtunud," muigas Padar.

Marja-Liis Ilusa ja Fred Kriegeri tütar kannab kaunist nime Iris. Iriseid on Eestis veel 493. Vanakreeka mütoloogia järgi oli see nimi isikustatud vikerkaar ning jumalate sõnumitooja. See võib olla kas vikerkaare või tiivulise neiu kujul, kes ühendab jumalaid taevas ja inimesi maa peal.

Eeva ja Villu Talsi peres kasvab aga tütar Lilli (Eestis 262). Aasta parim saatejuht Jüri Butšakovi ja Annika peres kasvab aga Lili (Eestis 125). Alo ja Hele Kõrve peres on tütred Roosi (Eestis 217) ja Kirsi (Eestis 134). Ning Henry Kõrvitsal on pojad Villem (Eestis 419) ja Aksel (Eestis 480).