Meie mees Hollywoodis, režissöör Priit Jürjens (34), kes Mart Laariga (50) valmistab ette uut filmi metsavendadest, seadis üle-möödunud pühapäeval ise sammud kiirabisse, kuna tundis, et süda jukerdab...

«Mul läks ühe afteka ajal süda rütmist välja ja tagasi ei läinud, pidin järgmisel päeval kiirabisse minema,» pajatab Priit, keda Hollywoodis teatakse nime all Brad Jurjens. Priit muigab: «Eks see oli stressist ja liigsest pidutsemisest. Olin paar päeva Viljandi haiglas tilgutite all. Aga nüüd on kombes. Olen väga rahul doktorite ja eriti õdedega.»

Priit naerab, et eks ta peab end edaspidi rohkem jälgima, sest tõesti, ei ole ta ju enam esimeses nooruses: «Isegi mitte teises nooruses, võib-olla kolmandas juba, ha-ha-haa!»

Priit, kes võttis osa ka kõigist Tallinna filmiüritustest, nagu PÖFFi lõpupidu ja Euroopa Filmiau-hindade gala, naaseb Los Angelesse 4. jaanuaril. «Ja kohe kirjutama — palju asju on teha!» sõnab ta.

Filmiprojektile Eesti metsavendadest, mida mainis oma veergudel isegi mainekas Hollywoodi ja terve Lääne filmiilma häälekandja, uudiskiri Weekly Variety, on õla alla pannud ka Eesti Filmi Sihtasutus. Priidu aasta tagasi valminud mängufilm «Hired Gun», kus mängib Hollywoodi täht Michael Madsen, pole just läbilöögihitt ega too sisse miljoneid, kuid märgi on mees sellega juba maha jätnud.