Möödunud kolmapäeval peatus Saksa Takso transfeerauto raadiotähe ja treeneri Liina Randpere ukse ees, et kaunis daam tööle ja teistesse vajalikesse kohtadesse sõidutada.

Tegu oli taksofirma sünnipäevakuu nädalakampaaniaga, kus Eesti inimeste poolt armastatud ning tuntud avaliku elu tegelased said enda kasutusse Saksa Takso auto koos autojuhiga.

Ilusat ettevõtmist vahendava agentuuri MediaMarketing tegevjuht Monika Kuzmina uurib, kuidas mõjub ühele daamile autojuhiteenus. Liina Randpere tunnistab, et see mõjub ego kergitavalt, kuid paneb ka kohmetuma.

"Minu kui iseseisva tööinimese jaoks on harjumatu, kui keegi tuleb autoust lahti tegema — et kas ootan või teen ise lahti," muigab Liina. "Ka sõites võtab harjumine aega, vaatad ikka, et nüüd peaks rida siia või sinna vahetama, ei suuda algul keskenduda ega ennast vabaks lasta, teha omi asju." Daam lisab naerdes, et projekt võiks kauem kesta, siis saaks seda mõnu pikemalt nautida. "Olge ettevaatlikud, mida pakute, sellega võib ära harjuda".

Liina räägib, et käis vahepeal trenni andmas ja naastes leidis telefonist viis vastamata kõne ning hakkas autos nendele vastama. "Sain kõnedele keskenduda — mul on oma autos hands-free olemas, aga siis tuleb ikka manööverdada ja muu virr-varr on peas," kirjeldab ta.

Treeningust tulevale naisele annab selline suurepärane teenindamine ka naiselikust küljest ilusaid emotsioone, kui üsnagi raske tossude, rättidega ja riietega kott enda kätte võetakse ja uksed avatakse. "See tekitab imelise tunde, see on äge, kuid algul oled kohmetu, ei oska seisukohta võtta, sest olgem ausad, see pole minu jaoks tavaline," jutustab Liina. Tema arvates oleks selline teenus, juhul, kui ta poleks kallis, väga hea aktiivse elustiiliga inimesega, sest ta saaks autos oma asjadele keskenduda.

Raadiodaam usub veel ka seda, et transfeerteenuse kasutamine tundub küll igapäevasena kulukas, kuid kui arvestada oma auto kütusekulu, liisingumakseid, kaskot ja liikluskindlustust, võimalikku remonti ja seda, et oled ise juht, siis võib taksosõit olla soodsam, lisaks oleks aega telefonis surfata ja omi asju ajada.

VAATA KA GALERIID!