Liina Tennosaar (46) ei häbene tunnistada, et tal on praegusel eluetapil olemas kõik vajalik, et olla õnnelik. Liina peab ennast naiselikuks naiseks, kes on aastatega õppinud oma instinkte usaldama. Samas tunnistab Liina, et usub nõidadesse ega ütleks isegi ära mõnest erilisest võimest.

Liina istub oma Kalamaja koduõues, lahendab puude vilus ristsõnu ning sööb turult toodud värskeid mureleid. Aed on mõnusalt roheline, Liina ise oma punase peaga moodustab ümbrusega toreda kontrasti. Kuigi Liinagi elus on olnud kontraste ja tormisemaid aegu, kinnitab ta, et praegusel ajahetkel tunneb ta end tõeliselt õnnelikuna. “Andrus Vaarik on kunagi öelnud, et õnn on see, kui üks pask on möödas ja teine pole veel tulnud. Mul on praegu see vahepealne olukord, ma olen tõesti väga õnnelik,” naerab Liina. 

“Mul on kõik olemas, mida ma tahta võin: mul on mees, lapsed, väga palju tööd, kodu, mis on nüüd päriselt meie oma. Mul on aed kesklinnas, värskelt remonditud magamistuba, kus ma lähen õhtul voodisse ja vahel lihtsalt piiksun rõõmu pärast, kui õnnelik ma olen. Mu lastel läheb hästi, mu ema on terve. Mis ma veel tahta võin?”