“Ma olin ennegi öelnud, et lähen ära. Siis, kui privaatsust vajasin. Aga läks tema,” jutustab 43- aastane Liina oma lahutusest abikaasa Stenist Eesti Naisele.

“Eks ma olin ise ka süüdi, et see abielu lõhki läks, ega ma ole alati truu olnud,” ohkab Liina. Jäädes tõeliseks daamiks, ei nendi ta, kas ka abikaasal silm vahel ringi vilas, vaid võtab kogu süü endale.

Pildireas on seksikas Liina Tennosaar lavastuses “Sekstett a la carte”, mida mängiti kolm aastat tagasi Vanemuises.

Alguses kiskus lahku kolinud abikaasade vahel inetuks. Praegu ollakse taas rahujalal. Liina on alati püüdnud mõelda kõigist inimestest hästi. Usub, et kui asjad kisuvad viltu, oled ise jonksu sisse lasknud.

Liina tunnistab avameelselt, et kui abikaasa ära kolis, tekkisid tal unehäired. Talunud kolm kuud magamatust, hakkas ta võtma antidepressante ja võtab tänini.

Kui abikaasa Sten kaks aastat tagasi teise naise leidis, heidutas Liinat rohkem see, et peab äkitselt üksi hakkama saama.

Täna oskab ta juba näha rõõmu: “Sihuke tunne on, et kohe hakkab midagi juhtuma. Kui ei juhtugi, teeb lihtsalt rõõmu see, et vihma sajab. Teeb rõõmu, et keegi tuli külla ja tõi sulle kimbu karikakraid.”