Spekulatsioonid seriaali «Elu keset linna» tähe Liina Vahteri (24) ning multitalent Mihkel Raua (43) armusuhtest koguvad tuure! Linn kihab uuest infost, mis kinnitab veelgi noorte sõbratasandist sootuks lähedasemat suhet. Uups! Nimelt jäid Raud ja Vahter enam-vähem samal ajal mais, kui Kroonika kirjutas nende jalutuskäigust Tallinna vanalinnas, suudlemisega vahele ka Liina ekspeikale, trummar Andrus Avarandile (23)...

Just see osutuski ka Liina ja Andruse ligi kaks aastat kestnud suhtele viimaseks piisaks karikas. Üks Liinat hästi tundev inimene kinnitab, et endiselt juuksurina töötav Vahter on ka Mihkli hiljuti üüritud Kadrioru korterisse kolinud. Terasemad on märganud, et Vahter pargib oma Audi A4 Mihkli uue elukoha ees tõesti üha sagedamini...

«Liina üürib koos sõpradega Juhkentali tänaval korterit,» pajatab allikas, «seal pole teda aga juba enam ammu ööbimas nähtud. Olen kuulnud, et mingi aeg käis Mihkel seal isegi kohvi joomas, kuid nüüd pole kumbagi enam näha olnud.»

Andrus ei soovi Liina ega tema uue suhte teemal sõna võtta, ütleb vaid, et nende ühine aeg sai otsa. «Oli tore ja suhtleme tööalaselt kindlasti edasi,» lisab ta. Mihkli abikaasa Pärle Sepping-Raud (39) jääb samuti diskreetseks: «Ma ei tahaks rääkida üldse oma eraelust. Kui see on okei?»

Liina jääb tabamatuks – veel läinud nädalal viibis ta Itaalias. Mihkel aga jääb ka suudluseteemalise küsimuse peale muhedaks. «Ma ei kommenteeri midagi, tervitan Sind vastu ja olen Sinu sõber edasi,» teatab ta vastuseks oma e-kirjas ning lisab lõppu naerumärgi.

Einoh, see mees on tõesti kolmeraudne!