Selliste uudiste valguses näib ka sügiskaamos helgem! Läinud neljapäeval, veidi enne keskpäeva sammusid teletäht ja muusik Mihkel Raud (43) ning tema kallim Liina Vahter (24) käsikäes Viimsis erakliinikusse Fertilitas – usaldusväärse allika sõnul külastas paar just erakliiniku sünnitus- ja lapseootusosakonda!

«Miks peaks üks kesklinnas resideeriv paar nädala sees võtma ette ühise arstikülastuse Viimsi Fertilitase erakliinikusse?» küsib üks pealtnägijaid. «Noored astusid sisse ja olid väga rõõmsa olemisega. Viskasid veel nalja ja tundusid väga vahetud.»
Seriaali «Elu keset linna» näitleja Liina ja Mihkli vahel hakkas sädemeid lendama aprillis saates «Kolmeraudne». Liina rääkis, kuidas tuntus on tema elu muutnud ja miks talle meeldib Eestis. Mihkel näis olevat elevil, ühel hetkel unustas ta usutlemise ja laskus neiuga lihtsalt sõbralikku vestlusse... Kui Liina tee Mihkli omaga ristus, oli tema suhe trummar Andrus Avarandiga läbi saamas. Suure rasvase punkti sellele pani aga delikaatne intsident – Andrus sattus Juhkentali tänava maja ees, kus ta Liinaga mõnda aega elas, peale suudlevatele Mihklile ja Liinale.
Liina Vahter on varemgi olnud suhtes endast vanema mehega. Enne Andrust elas ta koos endast kümme aastat vanema kallimaga, kes on ühe suurärimehe poeg.
Mihkel Liina lapseootust kinnitama ei rutta. «Ma ei soovi sellel teemal ühtegi kommentaari jagada,» ütleb ta.
Mihkel Raud läks 1994. aastal paari endast vanema, tollal Eesti Raadios töötava Sirje Poolgasega. Neil sündis poeg, kes praegu on teismeeas. Mihkli teine abielu kinnisvaraärinaise Pärle Seppinguga sõlmiti kuupäeval 07.07.07, lahutus jõustus möödunud septembri alguses...