Kinodes vaatajanumbreid lööva Urmas Eero Liivi (49) noortefilmi "Must Alpinist" võtteplatsid osutusid filmi kõrval sünnikohaks ka kahe noore inimese armastusele – Linnateatri näitlejale Liis Lassile (26) ja hinnatud filmi- ning teleoperaator Ants Martin Vahurile (35). 

Noored kohtusid eelmisel aastal, "Musta Alpinisti" esimesel võtteperioodil Siberis. Kui näitlejannade ja filmirežisööride paarikssaamisi tunneb maailm palju, siis operaatori ja näitlejanna suhe on haruldasem. Kuigi paar ise jäi tabamatuks, on teada, et tänavuste kordusvõtete ajaks olid Liis ja Ants Martin ka juba kokku kolinud.

Ants Martin on lõpetanuid Balti Filmi- ja Meediakooli operaatori erialal ja täiendanud end Londoni filmikoolis The London Film School. Vahur on töötanud operatoorina selliste filmide juures nagu "Rotilõks", "Risttuules", "Kohtumõistja" jne. Liis on teatri kõrvalt teinud rolle veel filmides nagu "Vasaku jala reede", "Eestlanna Pariisis" ja "Pangarööv". Lahe seik on seegi, et mõlemad on pärit Põltsamaa kandist. Õnne!

Jaga
Kommentaarid