Kui Aivar Riisalu on valmis kehval ajal sulaseks minema kõhutäie eest, nagu ta on öelnud, siis Liis Lass (22) pakub oma «kvaliteetportaalis» rügamise eest au! Just sellise pakkumisega Liisi poolt lõppes hiljuti tema ja Carola Madise (22) tööintervjuu...

Mõni aeg tagasi tuli Liis Lass välja ettepanekuga, et Los Angelesse elama asunud seltskonnatäht Carola Madis võiks tema portaali heaks tööle asuda - ikka sel eesmärgil, et maakera kuklapoolelt infot edastada. Justkui Lass24 oma Neeme Raud, kes ETV-le jänkidemaal toimuvat vahendab.
Carola kikitas tööpakkumise peale kõrvu, ent kui jutulõng keris palganumbri suunas, kiitis Lass, et tema juures töötamine on pigem suur au kui rahateenimisvõimalus. Kui Carola leidis, et tema edastatavad uudiseid on ju ikkagi töö, mis vääriks tasu, sai ta Lassilt vastuseks: «Sina, Carola, ei ole Liis Lass, et mingit raha võiksid küsida!»
Kes palju teeb, see palju jõuab! Liisi värvikas persoon pakub kõneainet mitmel rindel. Samal ajal jättis kunstnik Martin Saar jälle Liisi Moskva kohvikusse kutsumata. Saar pidas läinud neljapäeval seal sünnipäeva ning kuulutas juba enne pidu Liisi persona non grataks - mine tea, Lauri Laasi kõrval murdis näitsik isegi presidendiballile sisse!
Liis kummutab kõik. «Ma näen siin ainult kahte mustrit - võimalik, et nii Martin Saar kui ka Carola Madis
soovivad end läbi minu isiku promoda,» ütleb ta.