Liis Lass ja Oliver Reinsalu olid ülemöödunud nädalavahetusel ühe ärimehe sünnipäeval Pärnu ööklubis Sugar, kirjutab Kroonika.

Pealtnägijate sõnul saabusid Liis ja Oliver, 191 sentimeetrit meheilu, peole koos ning isekeskis kudrutasid-suudlesid noored terve õhtu. Viimaks tõmbus paar pilkude eest klubi teise korruse privaatsesse VIP-ruumi.

Kuivõrd on see seotud nädalavahetusel juhtunuga või kuivõrd oli hajameelsuse põhjustajaks Oliver, pole paraku teada — igal juhul jäi järgmise nädala alguses Liis maha lennult Taisse, kus ootas teda ees Elmar.

Oliver märgib aga siiani oma netiportaali Orkut profiilis, et on vallaline. Ent Liisis on kindlasti palju omadusi, mis noorhärra meeli kirgastavad — Oliver kirjutab enese kohta, et teda erutavad flirt, intelligentsus, võim, sarkasm, elamused ja rikkus.

Oma aega Viimsi ja Hispaania Marbella kodu vahel jagava Oliveri kireks on veel kiired autod, ametialasteks huvideks aga rahandus ja kinnisvaraäri. Nimelt müüb ta eestlastele Maroko kinnisvara.

Läinud nädalal käitus Liis õige hajameelselt ja kaotas ära oma piletid Tai lennule, kus teda ootas Elmar. Kuid tänaseks on Liis ilusti Elmarile järgi sõitnud…