Lass tunnistab, et kuig väga varakaks ennast veel ei pea, siis annab parima, et oma unistusi täita. "Püüan oma investeeringuid arukalt juhtida ja iga aasta portfooliot kasvatada või ümber mängida. Sinilindu taga ajada on tore, kuid kui teenimine võtab kogu aja, siis mis mõtet on sellisel edul? Mina tahan olla koos lastega, vaadata nende kasvamist, teha abikaasaga romantikat, käia merel. ­Balanss on oluline."

Pere teise lapsega kulud märgatavalt suurenevad, kuid Lass on sellega juba arvestanud. "Vastutustundetu oleks mõelda, et lapsed finantsvõimekust ei muuda. Eriti kui talle on planeeritud erakoolid, lennupiletid, huvikoolid… Eriti Singapuris, kus need kulud on jõhkrad."

Kuigi sotsiaalmeediast jääb mulje, et Lass elab kui printsess, siis ärinaine ise tunnistab, et sinna vaid erilisi hetki ju pannaksegi. "Ei pea kohe miljonäriks olemises süüdistama, haha! Reisin nii nagu parajasti võimalus on. Instagram on ilusate hetkede kogumik – sinna ei hakka panema mähkmevahetuse või palavikulise näo pilti. Lapsi ja liiga isiklikku ma seal üldse ei jaga, igaks juhuks. Aga üldiselt peab inimene oskama ridade vahelt lugeda. Elus on ju igasuguseid värve."

Pikemalt Lassi elust Singapuris loe SIIT.

Jaga
Kommentaarid