“Mulle tehti tegelikult juba mitu aastat tagasi pakkumine osaleda Egiptuse mängufilmis. Ka Märt Avandi pidi seal mingisugust kaaki mängima,” rääkis Liis Õhtulehele antud intervjuus. “Filmi treilergi tehti juba ära, aga siis tuli Egiptuses riigipööre. Terve ühiskond lagunes koost. Keegi ei käinud enam kinos ja see oleks olnud miinusprojekt, nii et film jäi ära.”

Hetkel valmistub Liis kaasa lööma koguperefilmis "Eia jõulud Tondikakul", mille tegevus toimub jõulude ajal. Filmi peategelane on 9-aastane loodusehuviline linnatüdruk Eia, kelle vanematel ei leidu tema jaoks kuigi palju aega. Kuna Eial maal elavaid vanavanemaid ei ole, siis saadavad jõulude ajaks tööreisile sõitvad ema ja isa tüdruku koolivaheajaks külla endise metsavahi Oti juurde, kes elab oma kaasaga Lõuna-Eesti metsade vahel. Seal ootavad Eiat ees uued sõbrad ja põnevad avastused. Liis kehastab filmis loodusfotograafi.

Eesti Vabariik 100 filmikonkursi finalist "Eia jõulud Tondikakul" sai Loov Euroopa MEDIA programmist 30 000 euro suuruse toetuse. Filmi planeeritav eelarve on 1 149 000 eurot, millest 837 000 eurot eraldati projektile Eesti Vabariik 100 konkursi raames.