Lemsalu jagas sotsiaalmeedias pilti, millel avalikustas kavala nipi, kuidas suur muhk laval täiesti olematuks muuta.

Telesaates "Duubel" selgitas lauljanna, et tegelikult pole tal kunagi varem nii suurt muhku olnud.

"Juhtus selline asi, et kui ma öösel WC-sse läksin, oli tuba kottpime. Kõndisin ja lõin oma pea vastu ust. Alguses mõtlesin, et mis siis ikka, löön tihti varbaid ja käsi igale poole ära, ma ei arvanud, et sellest võiks midagi suurt tulla."

Olenemata eeldustest läks kõik siiski hullemaks. "Kui ma tule põlema panin, oli kümne sekundiga mulle otsa ette tekkinud selline sarv, et kui ma seda nägin, hakkasin pisardama. Kui mul oleks järgmine päev olnud vaba päev, oleks see võibolla minu jaoks natuke rahulikum olnud. Kuid mul oli suur teleülekanne ja esinemine Martin Müürsepa viimasel lahingul, seega olin väga pinges. Lisaks ei teadnud ma, kas mul on ka peapõrutus ja läksin kiirelt pikali."

Oma kokkuleppest lauljanna loobuda ei saanud ning astus järgmisel päeval vapralt siiski lavale. "Seda, kuidas ma tantsisin ja kuidas ma laulsin, ma ei mäleta sellest mitte midagi. Mul koguaeg ainult pea huugas otsas."

See pole siiski ainus säärane õnnetus, millega Lemsalul on hiljuti rinda tulnud pista. Muusikavideo "Kehakeel" salvestusele ilmus lauljanna paistes ja punase silmaga, mida meigiga osavalt peitma asuti. "See oli lihtsalt põletik, mis ise tekkis."

Õnneks märkas Lemsalu juba päev varem, et midagi on valesti ning kiirustas mänedžeri soovitusel EMOsse. "Arstid võtsid mind vastu ja sain kohe retseptiravimi. Ütlesid mulle veel, et õnne kaasa ja loodan, et saad oma muusikavideo salvestatud."

Ka filmivõtetel puuotsast alla kukkunud Lemsalu tunnistab, et on ilmselt üks parajalt suur kobakäpp.