Mitu aastat koos ärinaise Mari Martini ning samuti värskelt oma soolokollektsiooni debüteerinud Karolin Kuusikuga Tallinn Dollsi vedanud Liisi Eesmaa andis täna teada, et lahkub kaubamärgi juurest.

Nimelt on hiljuti Tallinna moenädalal oma autorikollektsiooni "Black Moon" esitlenud moelooja otsustanud nüüdsest pühenduda sooloprojektidele. „Kasvasin nukumaailmast välja,“ põhjendas lahkuminekut moelooja ise. „Soov pühenduda oma autoriloomingule ei andnud enam rahu. Ja eks ma olengi rohkem soolonaine.“

Eesmaa looming varasemaga võrreldes liikunud küpsemate ja naiselikumate vormide suunas, mida kinnitab ka tema viimane kollektsioon Black Moon, mille teevad eriti tähelepanuväärseks selle jaoks spetsiaalselt trükitud originaalmustritega kangad.

Sellegipoolest vaatab Liisi oma Tallinn Dollsi kogemusele tagasi tänutundega. „Tänu seeriatootmise kogemusele on minu disainikeel arenenud palju kandjasõbralikumaks,“ tunnistab ta.

Moekunstniku järgmist raputavat kollektsiooni on oodata juba tuleva aasta kevadel. Seni aga tegeleb moekunstnik juba esimeste presidendi vastuvõtu tellimuskleitidega ning peab oma vanalinna kodus vintage-salongi Sireen Vintage - kust huvilised ka tema Tallinna moenädalal nähtud kollektsiooni rõivaid oma garderoobi soetada saavad.