Linda Evangelistast (46) saab maailma rikkaim üksikema, kui Manhattani perekohus rahuldab tema alimendinõude, mille ta esitas Prantsuse moeärimehele Francois-Henri Pinault’le.

Linda tahab Salma Hayeki abikaasalt nimelt 46 tuhat dollarit kuus, et kasvatada oma nelja-aastast poega Augustenit, kelle isa on juhtumisi Pinault.

Linda ja tema advokaat teatasid kohtunikule, et Pinault pole lapse sünnist saadik Lindale pennigi maksnud. Lapse kasvatamine läheb Lindale tema hinnangul maksma 552 tuhat dollarit aastas.

Linda advokaat teatas kohtunikule, et Pinault on enda ja Salma Hayeki tütrele Valentinale loonud 12 miljoni dollari suuruse fondi, poeg pole temalt aga midagi saanud. Linda vajab hädasti raha, et palgata lapsehoidja, kes hoolitseks tema poja eest ööpäevaringselt, sest temal endal selleks aega ei ole. Suuri kulutusi nõuavad ka lapsega veedetud puhkused, turvamehed ja autojuhid.

„Nendel päevadel, kui ma ei tööta, töötan ma oma imago kallal,“ teatas Linda. „Ma pean käima trennis. Ma pean käima nahahoolduses. Ma pean töötama oma järgmise tööotsa nimel ning hoidma oma imagot nagu sportlane. Kui ma töötan, on mul 16tunnised tööpäevad.“

Linda hindab oma varandust kaheksale miljonile dollarile. Pinaultil, kelle firmale kuuluvad sellised kaubamärgid nagu Gucci, Stella McCartney, Alexander McQueen, Yves Saint Laurent ja Puma, on vara 2,8 miljardi dollari väärtuses.