Lindsay Lohan ei mõista, miks teda «pahaks tüdrukuks» kutsutakse. Enda arvates on ta üks Hollywoodi töökamaid inimesi.

Pole olemas filmi, mis oleks dramaatilisem kui Lindsay Lohani (23) elu. Tema skandaalne armuromaan DJ Samantha Ronsoniga, võitlus viinakuradi ja uimastisõltuvusega ning tülid endiste sõbrannade Paris Hiltoni ja Nicole Richie'ga aitavad müüa kümneid kõmuajakirju. Kõige selle kõrvalt leiab Lindsay aega, et teha ka veidike tööd - viimati näiteks osales sa seriaali «Inetu Betty» neljas osas. Järgnevas intervjuus räägib Lindsay, kuidas ta seda kõike jõuab.
 
Mis suunas su karjäär areneb?
Suurepärases suunas. Olen tõeliselt pühendunud.
 
Kas sa ei arva, et inimestele on sinust halb mulje jäänud?
Ainsad inimesed, kelle arvamus mulle korda läheb, on mu perekonnaliikmed ja töökaaslased. Kõmulehtedes on alati palju valet.
 #end#
Küllap see on raske, kui su elu on tervenisti luubi all.
Raske on elada eraelu ja suhteid elus hoida, see on tõsi.
 
Kas sa tahad öelda, et raske on olla see, kes sa oled?
Ei, ma ei ütleks, et mul on raske olla see, kes ma olen, aga ma töötan küll kõvasti rohkem kui näiteks mu sõprade vanemad. Ma olen kõige töökam inimene, keda ma tunnen. Olen töönarkomaan. Ma ei tea, mida endaga peale hakata, kui ma ei tööta. Mind tabab loominguline frustratsioon.
 
Kas oled metsiku nooruse nüüd selja taha jätnud?
Arvan küll. Olen tõeliselt kiiresti täiskasvanuks saanud. Mul on samasugused kohustused nagu teistel minuvanustel inimestel. Olen selle kõik läbi elanud ja nüüd on aeg täiskasvanuks saada.
 
Kuidas sulle meeldis töö sarjas «Inetu Betty»?
Ma alustasin oma karjääri seebiooperites, kuid need olid hoopis teistsugused kui «Inetu Betty». Neil on tõeliselt pikad tööpäevad! Olin neljas osas. Ma armastan seda sarja.
 
Sinu noorem õde Ali kõnnib sinu jälgedes. Millist nõu sa talle annad?
Soovin talle õnne ja soovitan tal mõistuse juurde jääda ning ööklubidest eemale hoida.
 
Sa näed hea välja. Kas teed kõvasti trenni?
Mitte eriti. Ma vihkan jooksmist, aga ma teen trenni nii palju kui saan. Inimesed arvavad, et ma olen hull, aga mõnikord ma lihtsalt viskan pikali ja teen kätekõverdusi või jalatõsteid. Ma võin neid päris palju teha.
 
Kas sa jälgid, mida sööd?
Püüan toituda tervislikult, kuid ma ei keela endale midagi. Kui ma tahan burgerit, siis ma seda ka söön. Mu lemmiktoit on sushi.
 
Sa oled viimasel ajal ka laulma hakanud. Kuidas see on, võrreldes  näitlemisega?
See on nii lõbus! Ja väga raviv. Vanasti pidid kõik oskama laulda, näidelda ja tantsida. Ma püüan samale tasemele jõuda.
 
Miks sa oma juuksevärvi kogu aeg muudad?
Sellepärast et ma pean - filmide pärast. Tegelikult mulle meeldib juuksevärvi vahetada. Mulle meeldib inimesi šokeerida ja mulle meeldib eksperimenteerida.