1. Barkhad Abdi

Kuigi seda palka Lindsay Lohani omaga võrrelda ei anna, jäi tema palganumbriks filmis "Kapten Phillips" vaid 65 000 dollarit. Hinnanguliselt võis Abdi ekraanipartneri Tom Hanksi tasu olla umbes 50 miljonit.

2. Jonah Hill

Leonardo Dicaprio skooris 10 miljonit dollarit ja temaga sugugi mitte vähem ekraanil olnud Jonah Hill sai "Wallstreedi hundi" eest 60 000 dollarit ja sellest võeti veel maksudki maha. DiCaprio kasuks räägib see, et lisaks näitlemisele oli ta ka filmi produtsent.

3. Lindsay Lohan

"The Canyons" tõi Lindsay Lohanile kasumiks 100 dollarit, mida on lausa naeruväärselt imelik summa, arvestades, et filmivõtted kestsid praktiliselt kuu aega.

4. James Howson

James Howson sai filmist "Wuthering Heights" kõigest 13 000 dollarit. Küllap võimaldas selle asjaolu, et tegu on tundmatu näitlejaga.

5. Brad Pitt

Megastaar Brad Pitti teenistus kultusfilmiks ja tema läbimurdeks saanud rolli eest filmis "Thelma & Louise" oli vaid 6000 dollarit.

6. George Clooney

Kuna George Clooney oli filmi "Good Night and Good Luck" stsenarist, režissöör ja näitleja, ei saanud ta iseendalt rohkem küsida kui 120 000 dollarit.

7. Ethan Hawke

Ethan Hawke ei saanud alguses filmist "The Purge" punast krossigi ning ka võtted olid väga rasked. Hiljem kasseeris ta siiski oma osa kasumist.

8. Jon Voight

Jon Voighti kuulsaks teinud roll filmis "Midnight Cowboy" oleks talle peaaegu rohkem maksma läinud, kui ta selle eest sai, sest ta ütles oma managerile, et ta on valmis tasuta osalema ning sellest sõnast võeti karmilt kinni.

9. Jim Carrey

Jim Carrey osales filmis "Yes Man" tasuta, kuid küsis suure protsendi filmi kasumist, mis oli tark otsus, kuna kassahitt kogus 226 miljonit dollarit, millest Carrey kontole jõudis 35 miljonit.

10. Chris Evans

Chris Evans sai "Avengers'is" kapten Ameerika rolli eest kaks miljonit dollarit. "Raudmees" Robert Downey Jr'ile maksti samas filmis osalemise eest 50 miljonit dollarit.

11. Bill Murray

Tippklassi näitleja sai omal ajal "Rushmore'is" mängimise eest 9000 dollarit ning omast tasuks maksis mees veel kinni ka 25 000 dollarilise helikopteri rendi.