“Inimesed lähevad karjakaupa hulluks. Alluvad kelle ettekirjutustele? Kes mõtles välja selle, et ei tohi enam ütelda neeger? Kes on see autor, öelge mulle see inimene, ma lasen ta vangi panna!” nimetas Priimägi poliitilist korrektsust kollektiivseks hulluseks.

Priimägi nentis, et ei tea, kes meil reeglid kehtestab, ent ilmselt siiski ookeani tagant need tulevad: “Ameerika Ühendriikide ühiskond on üks ebanormaalsemaid ühiskondi üldse. Nemad kehtestavad praegu rahvusvahelisi standardeid igal pool — poliitikas ja poliitilises korrektsuses. Kelle jaoks need neegrid siis probleem on? Kas Aafrikas on neeger probleem?”

Mehe sõnul tuleks Eesti ühiskonnas kasvatada osade nähtuste suhtes immuunsust. “Praegu tegeleb Eesti rahvas üksteise ülesandmisega, peale kaebamisega ja süüdistamisega. Praegu tuleb neid ahistamissüüdistusi nagu Vändrast saelaudu. See näitab kõik, et inimesed on tegelikult minetanud immuunsuse ja haaratud mingisugusest hüsteeriast.”

Rääkides Taavi Rõivase ahistamisskandaalist, lausus Priimägi, et inimesed ei tohiks alluda infantiilsusele: “Tema on nii oma mõtlemiselt kui ka käitumiselt ju alaealine. No ja alaealisele anname ju andeks kui ta seal kedagi tagumikust näpistab või nalja pärast basseini tõukab. Ega see ei pruugi siis veel ahistamine olla. Mind on ainult imestama pannud see, kuidas riik anti alaealisele juhtida.”

“Need alaealised ei oskagi oma peaga mõelda ja võtavad omaks selle poliitilise korrektsusse ja kõik muu ning siis ehmatavad ära, kui nad on kedagi patsutanud või kallistanud või musitada üritanud,” lisas ta.