Oma kõige suuremaks kannatuseks peab Sofia isa kuulsust, mille varjust välja murdmiseks on ta kõvasti vaeva pidanud nägema, vahendab Fox News.

21-aastane naine selgitas hiljutises intervjuus, et on õnnelik oma eduka isa üle, kes on aidanud tal karjääri alustada. Sellest olenemata on tal nüüd aeg enda jõul edasi minna ning peab sellest erakordselt palju tööd tegema. "Alguses oli see väga häiriv, kui kõik oli Lionel Richie tütre kohta. Raske on iseseisva inimesena silma paista, kui mu isa on nii tugev artist."

Richie selgitab, et on alati teadnud, et õige rajaga kaasneb ka edu. Nüüd tunneb naine viimaks, et on leidnud tõeliselt enda kutsumuse. Varem modellina töötanud Richie soovib hakata juhtima moega tegelevat ettevõtet ja meigiga tegelevat ettevõtet. Lisaks kastab ta jala näitlemisse ning alustab ka enda Youtube'i kanaliga. "Ma kartsin põruda, sellepärast ei ole ma kõike juba varem alustanud. Nüüd ma enam ei karda ja ei pea seda ka põrumiseks. Need on kogemused, millest õppida."

Täpselt õige aeg on Richie hinnangul hakata rääkima ka vaimsest tervisest. "Olen pidanud tegelema tohutu ärevusega. Kohutavad ärevushäired võisid tekkida ka täiesti suvalisest kohast. Näiteks kui autos ei olnud veepudelit või ma jäin ummikusse seisma."

Richie on juba mõnda aega olnud suhtes temast 15 aastat vanema Scott Disickuga, kellel on kolm last Kourtney Kardashianiga.