News of the Worldi andmetel saatis kriketimängija Austraalia ärinaisele, kelle nimi on Adele Angeleri, üle saja sõnumi, samal ajal ka Liz Hurleyt peibutades. Sõnumite saatmine oli lõppenud detsembri alguses, kui Angeleri abikaasa Denis sõnumid avastas.

"Nad vahetasid telefoninumbreid pärast seda, kui Shane Adele kaupluses korduvalt jutustamas käis. Shane küsis lõpuks, kas Adele on abielus ja sai teada tõe.See aga ei pidurdanud Warne'i. Adele oli tähelepanust meelitatud ning peagi saabusid sõnumid juba igapäevaselt," rääkis üks perekonnasõber.

"Denisile tundus, et midagi on korrast ära, sest Adele paistis murelik. Mees küsis naiselt, milles asi ning sai sõnumitest teada. Adele tunnistas, et pidas seda alguses meeldivaks. Warne on ikkagi suur staar. Aga ta keeldus kõikidest ettepanekutest ning nad ei maganud kordagi."

"Kui Warne muutus järjest pealetükkivamaks, hakkas Adele muretsema. Warne on Austraalias kõva tegija ja inimesed jumaldavad teda. Ta pole selline inimene, kellega tülis olla."

Elizabeth Hurley teatas, et on oma abikaaasa Arun Nayarist lahku läinud möödunud nädalal pärast seda, kui tema suhe Warne'iga päevavalgele tuli.