BBC sõnul on mõlemad hea tervise juures. Kõigest mõni tund pärast sünnitust vahistati üks mees, kellele esitati süüdistus näitlejanna ahistamises, teatas Scotland Yard.

Pärast rasedusest teatamist on endine Estee Lauderi modell pidanud ägedat sõnasõda teleprodutsendi Stephen Bingiga, kes on näitlejanna sõnul lapse isa. 36-aastane staar ütles, et rasestus nende suhte ajal, mees ise on ajakirjanduses öelnud, et ei pea end lapse isaks.

Suurbritannia meedia on Bingi käitumist teravalt kritiseerinud. Mees on nimelt öelnud, et Hurley valis üksikema saatuse ise, ka on ta nõudnud lapse isaduse kontrollimisest ja viidanud sellele, et naisel oli nende suhte ajal ka teisi armukesi. Meedia andis miljonärile hüüdnimeks “Bing Laden”.

Esialgu ei ole teada, kas Bing nõuab lapse isaduse tuvastamist. California õiguste kohaselt oleks Damian Charlesil õigus suurele osale Bingi varandusest, kui too osutuks ta isaks. Ka võiks Hurley nõuda lapse täiskasvanuks saamiseni miljoneid dollareid alimente.

Hurley endine partner Hugh Grant toetas naist kogu raseduse aja, aga kinnitas, et ei hakka lapse ristiisaks. 13 aastat sõbrustanud paar läks lahku 2000. aasta mais.