Ja kuigi nad elavad Grantiga veel tänini ühe katuse all, ei ole tal maikuust peale, kui suhe karile jooksis, tekkinud kordagi tahtmist oma endise armsamaga voodisse minna. "Me ei ole pärast lahkuminekut seksinud," ütles ta Jane'ile. "Ma ei tunne sellest puudust." Hurley (35) soostus vastama ajakirja küsimustele oma seksuaaleelistuste kohta ja tunnistas, et ei klappinud Hugh'ga voodis kõige paremini.

"Ma ei taha, et voodis vaadataks spordisaateid. See ajab mu hulluks. Ma sundisin Hugh'd hääle maha keerama," ütles ta ja lisas, et ka Grantile ei olnud meeltmööda kõik tema voodikombed - näiteks porine koer voodis.

"Mulle meeldis koeraga magada, aga Hugh ei suutnud seda taluda. Koer oli väga karvane ja väga suur ja haukus kogu öö. Minu meelest oli see mõnus, aga talle see ei meeldinud."

Ja kuidas olid lood magamisega? "Pärast 13 aastat ei olnud see enam piisav," ütles Hurley ja lisas kiiresti: "Või peaksin ma ütlema, et sellest aitas".

Jane'i palve peale oma viimasest seksuaalvahekorrast rääkida, ütles Hurley, et ta oli selles sügavalt pettunud, kuid ei täpsustanud, kas partneriks oli Grant.

Hurley, kes oli valmis Grantiga leppima ka pärast seda, kui viimane leiti autost Hollywoodi prostituudiga seksimast, ütles, et teravad seksielamused ei ole tema jaoks ja kolmikvahekorda ta ette võta. Üksikuks jäänud kaunitari on viimasel ajal nähtud miljardär Ted Forstmanniga, kes olevat tema vana sõber. Kavaleride järjekorda ukse taha ta ei oota.

"Tõenäoliselt ei hakka ma enam kellegagi käima," kuulutas ta, lisades, et elu kuulsusega on üsna äraarvamatu ja lisaks ei meeldi talle paparazzod.

Neljapäevastes lehtedes kirjutatakse aga vastupidist. Nüüd väidab Liz, et tema suhe Grantiga oli fantastiline. Liz teatas tabloidile Sun, et ta pole Granti oskuste kohta voodis midagi halba öelnud. "Meil pole isegi televiisorit magamistoas. See artikkel jätab minust kiusaka ja vastiku mulje, kuigi ma seda pole," ütles Liz.