Liz Hurley läks lahku miljonärist sõbrast Steve Bingist pärast kõigest kuus kuud väldanud armulugu. “Ma olen resoluutselt vallaline,” kuulutas ta ise.

33-aastane kaunitar lõpetas Hughiga 13 aastat kestnud romaani mullu mais. Sõprade sõnul ei sujunud Lizi suhe 400 miljoni naelase varanduse pärija vahel sellepärast, et kaunitar polnud Hugh´st veel siiamaani üle saanud.

Liz ja 35-aastane filmiprodutsent Bing avalikustasid suhte mullu oktoobris Elton Johni kontserdil New Yorgi Madison Square Gardenis.

Lizi endine kallim Hugh Grant on aga kõrvuni armunud “Bridget Jones’s Diary” kaasstaari Renee Zellwegeri, keda ta pommitab lakkamatult lillede ja telefonikõnedega. Ta veedab oma uue kallimaga iga viimase kui minuti, ega jäta teda rahule ka pärast filmitegemise lõppu. MegaStari teatel plaanib paar maikuusse ühist puhkusereisi.

32-aastasel Reneel on omakorda selja taga armulugu komödiant Jim Carreyga.

“Ma tean, et Hugh on temast väga sisse võetud ning hindab tohutult tema annet,” kommenteeris üks 40-aastase näitleja sõber. “Kui Hugh ja Liz pärast 13-aastast kooselu lahku läksid, oli ta mõnda aega otsekui orientatsiooni kaotanud. Tundub, et ta on nüüd leidnud uue põhjuse elada.”