Näiteks Jay Z oli kunagi narkodiiler, mis olevat talle tema enda sõnul andnud esimesed ärilised tarkused. Whoopi Goldberg oli ametis müüriladuja ja surnukuuris surnute jumestajana. Elvis Presley esimeseks töökohaks oli rekka juhtimine, Pink ja Rachel McAdams töötasid teismelistena MacDonald’sis ning Jennifer Hudson küpsetas burgereid Burger Kingis. The Rolling Stonesi ninamees Mick Jagger müüs jäätist ja oli hullumajas turvameheks. Lauljar Gwen Stefani, Madonna ja Eva Mendes müüsid kaubanduskeskuses sõõrikuid ja hot doge.

Tagasihoidlikult algasid ka Kanye Westi ja Boy George’i karjäärid — üks töötas GAP-i riidepoes ja teine pakkis toidupoes klientide ostusid. Johnny Depp müüs telefoni teel pastapliiatseid, telefonimüügiga tegeles ka Jennifer Aniston. George Clooney müüs aga ukselt-uksele käies kindlustusi. Cheryl Cole ja Nicki Minaj olid ettekandjad, Harry Styles pagar ning Emma Stone kauples koeratoiduga.

Täiskasvanute maailmaga tegid juba varases nooruses lähemat tutvust Channing Tatum, kes oli üsna pikka aega strippar. Jon Hamm töötas pornofilmide reklaamikujundajana ning Amy Adams töötas Hootersi restoranis, kus teatavasti peab laudu teenindama topless. Väga lõbusaid ameteid pidasid ka Hugh Jackman ja Helen Mirren, kes töötasid peoklouni ja promootorina lõbustuspargis. Kätel lasid nobedasti käia Bon Jovi, Matt LeBlanc ja Harrison Ford, kes meisterdasid jõulukaunistusi ja toimetasid puuseppadena. Jim Carrey koristas tehases.

Üks kummalisemaid ameteid oli Demi Moore’il, kes teenis leiba võlgade sissenõudjana. Ozzy Osbourne rügas tapamajas, Lucy Liu oli aeroobikatreener, Vince Vaughn tegutses vetelpäästjana ja Tom Cruise oli teadlane, kes unistas preestri ametist. Danny De Vito töötas juuksurina ja Christopher Walken tsirkuses lõvitaltsutajana.

Allikas: Buzzfeed