Brandy

RnB lauljanna Brandy sõitis 2006. aastal kiirusega 100km/h tagant sisse autole, mille juht 38-aastane Awatef Aboudihaj suri sündmuspaigal.

Naist kohus süüdi ei mõistnud, kuid aastaid hiljem esitasid kadunukese perekonnaliikmed lauljanna vastu hagisid, millele kokkulepped sõltmiti väljaspool kohut.

Don King

Ekstsentriline ja hullumeelse soenguga poksimatšide korraldaja Don King on teadaolevalt tapnud kaks inimest. Esimest korda sattus ta kohtusse, kui ta tappis mehe, kes tema hasartmängukontorisse sisse murdis. Seda tõlgendati kui "õiglustatud tapmist".

Teine intsident leidis aset 1966. aastal, kui matšikorraldaja tappis ära oma töötaja, kuna too oli mehele 600 dollarit võlgu. Ta veetis vanglas vaid neli aastat.

Matthew Broderick

1987. aastal sõitis Broderick toonase tüdruksõbra Jennifer Greyga Lääne-Iirimaal otsa naisele ja tema emale, kes mõlemad hukkusid.

Mehele määrati 175 dollari suurune rahatrahv.

Oscar Pistorius

2013. aasta veebruaris Oscar Pistoriuse versiooni kohaselt kahtlustas ta rõdul olles avatud vannitoaakent silmates, et majja on pääsenud sissetungija, mille peale mees tulistas läbi suletud ja lukustatud vannitoaukse neli kuuli.

Pärast tule avamist ukse maha murdnud mees leidis eest aga hoopis oma tüdruksõbra Reeva Steenkampi, keda mees uskus voodis magavat. Kolm tulistatud kuuli olid naist tabanud pähe, puusa ja kätte, mille kätte naine ka suri.

Kohtuistungid käivad siiani, mees saadeti kuusk ajaks vaimuhaiglasse.

Rebecca Gayheart

90ndate teismeliste kuninganna sõitis 2001. aastal otsa 9-aastasele poisile, kes suri. Talle määrati kolm aastat katseaega, 2500 dollari suurune rahatrahv ning 750 tundi ühiskondlikku tööd.

Nüüd on ta abielus "Grey Anatoomiast" kuulsaks saanud McSteamyga ehk Eric Dane'iga.

Lisa Lopez

Kui 2002. aastal läks maailmakuulsa tüdrukutebändi TLC räppar Lisa Lopez puhkama Hondurasesse, sattus ta traagilisse autoavarisse. Traagiline ei olnud see avarii, mitte talle, vaid teel kõndinud poisile, kellele lauljanna assistent otsa sõitis. Poiss suri sündmuskohal.

Naine maksis perekonnale kinni matused ning haiglakulud. Paar nädalat hiljem juhtis Lisa Hondurases autot, mis oli täis tema lähedasemaid sõpru. Auto käis äkitselt üle katuse ning ainus, kes autos sõitnud inimestest hukkus oli tema.

Phil Spector

Plaadiprodutsendist Spectoril on vägivallaga pikk ajalugu, kuid 2003. aastal juhtunu šokeeris kogu maailma. Mehe korterist leiti näitlejanna Lana Clarksoni surnukeha. Temasse oli lastud üks kuul, suhu. Phil vandus, et naine oli end ise ära tapnud, kuid kohus mõistis ta süüdi. 74-aastast Spectorit süüdistati teise astme mõrvas ning ta vabaneb vanglast 88-aastaselt.