"Üksik Ratsanik" Johnny Depp, kes hiljuti lahutas oma kahe lapse emast Vanessa Paradise'ist, viibis oma endise ihukaitsja sõnul enne lahutust pikka aega oma miljoni dollarilises "peidupaigas" Lääne-Hollywoodis, mitte Prantsusmaal nagu fännid arvasid. "Ta kulutas terve varanduse turvasüsteemidele. Ta soetas endale ka tosin salakaamerat," seletas tema endine ihukaitsja. "Ta ei taha endale hollywoodi staari kuvandit, sellepärast šoppasid ka mainekal Robertson'i puisteel tema eest ihukaitsjad, kes talle riided proovimiseks koju tõid."

Tuleb välja, et 2008. aastal, ammu enne, kui Pink oma abikaasa Carey Hart'iga tütre sai, meeldis lauljannale endale lugematus koguses alkoholi kõrist alla kallata. "Ta oli üks suurimaid pidutsejaid, keda ma kunagi näinud olen. Ükskord Playboy häärberis toimunud peol jäi ta kerra keeratuna toolile magama," meenutab Pink'i kunagine alluv, kelle sõnul pidi lauljanna tihti lõunauinakuid tegema, kuna oli ennast keskpäevaks liiga täis joonud.

"Ma tean igat sünnimärki Jennifer'i kehal. Vot nii palju olen ma teda paljana näinud." Jennifer Anistoni endine ihukaitsja räägib, et megastaarile lihtsalt meeldis oma trimmis keha näidata. "See oli täiesti tavaline, kui ta hommikuti läks ukse peale aluspesus. Kui ta ei kandnud aluspesu kandis ta bikiine, kuid see ei häirinud kedagi, sest see oli tema!" meenutab näitlejanna endine ihukaitsja.

Kui Jennifer Aniston'i alluvate jaoks oli näitlejanna liiga paljastav, siis Julia Roberts'i endise alluva sõnul "Pretty Woman'i" näitlejanna lausa haises. "Ta on nii hipi. Kuna ta tahab vett säästa, siis tema jaoks ei ole probleem ennast kolm päeva mitte pesta. See ei häiri ka tema abikaasat, sest tema on täpselt samasugune hipi," jagab alluv.

Haiseda on igatahes parem, kui varastada. Paris Hiltoni endise ihukaitsja sõnul lasi beibetar tal ühel peol teise naise kingad sisse vehkida. "Kuigi tal on raha, et osta endale tuhandeid kingi, ei saa ma siiani aru, miks tal oli neid vaja varastada."

Kuid narko- ja alkoholilembelise Lindsay Lohani ühekordse valvuri sõnul oli naise valvamine olnud täielik õudusunenägu. "Ma palvetasin, et ta minu valveajal ära ei sureks. Ta jõi hirmuäratavates kogustes alkoholi ja tarbis narkootikume."