1. Johnny Depp

18-hektarine troopiline saar Kariibi meres nimega Little Hall’s Pond Cay.

2. Shakira

Lauljatar pole mitte vaid musikaalne, vaid omab ka ärivaistu. Aastal 2011 ostis ta üheskoos Pink Floydi ühe asutajaliikme Roger Watersiga kahasse Bahama saarte lähedal asuva Bonds Cay saare, lootuses sellest miljonäride puhkusepaik rajada.

3. Tommy Lee

Pamela Andersoni eksmehele kuulub saar Dubai lähedal, mille ta ostis aastal 2007, et naise armastust tagasi võita. Ilmselt see toimis, sest paar oli pärast seda veel paar aastat koos.

4. Leonardo DiCaprio

Näitlejale kuulub Blackadore Caye saar Kariibi meres Belize’i lähedal, mille ta ostis aastal 2005. Tulevikus plaanib ta sinna rajada hotelli ja lennuvälja.

5. John Lennon

Dorinishi saar Clew lahes County Mayos Iirimaal kannab lausa nime “Biitlite saar”. Pärast surma päris saare tapetud muusiku abikaasa Yoko Ono, kes müüs saare maha ja annetas raha lastekodule.

6. Eddie Murphy

Naljamehele kuulub alates 2005. aastast Bahamal Rooster Cay saar.

7. Lenny Kravitz

Peagi taas Eestis esinev rokkar omab Bahamal Eleutheta arhipelaagis saart, sest sealkandis kasvas üles ta ema.

8. Faith Hill ja Tim McGraw

Kantristaaridele kuulub Goat Cay saar Bahamal, kus asub ka 1000-ruutmeetrine puhkusemaja.

9. Ricky Martin

Kaksikutest poiste isale kuulub Brasiilia ranniku lähedal Angra dos Reis saar, kus sündisid ta lapsed. Isiklik paradiis läks talle maksma 8 miljonit dollarit.

10. Celine Dion

Lauljatar on hetkel juba müümas oma Florida lähedal asuvat erasaart. Kel huvi, siis selle eest tuleb välja käia 72,5 miljonit dollarit.