Küljetiss

Enamus inimesed peale Miley Cyruse arvavad, et küljetissi näitamine on ebasobiv ning moraalitu. Nendel inimestel on õigus, see on täielik moefopaa! Jah, see pakub kollastele tabloididele meelelahutust, kuid see on asi, mida sa oma karjääri lõpus meenutada ei taha.

Püksata

On teada, et sellistel kuulsustel nagu Lady Gaga, Madonna ja Rihanna on väga kiire elutempo, kuid see ei vabanda välja fakti, et nad püksata ringi käivad - korduvalt! See võib välja näha moodne ning omapärane, kuid tihti satuvad tabloididele ilusate jalgade asemel venitusarmid, tselluliit ning üleliigne pekk.

Küljetagumik

Mis on veel hullem, kui küljetissi näitamine? Kuljetagumiku paljastamine! Gwyneth Paltrow on sellesse ämbrisse astunud rohkem kui mitu korda ning ta ei proovigi seda varjata.

Teksapüksid koos teksatagiga

Mitte ükski elusolend ei näe hea välja üleni teksasse riietatuna. Paljud kuulsused on seda stiili proovinud moodi tuua, kuid on kurvalt läbi kukkunud. Kui see ei näinud hea välja David Beckhami seljas, ei näe see look hea välja mitte kellegi seljas!

Megaplatvormid

Me kõik teame, et kuulsused on suuremad kui elu, kuid see ei tähenda, et nad peaksid ka hiiglaslikult inetuid megaplatvorme kandma. Samuti, mitu modelli on oma karjääri jooksul tänu killersaabastele oma õblukesed pahkluud murdnud? Vihje moedisaineritele: platvormid on ei-ei ja modellid, õppige oma õiguste eest seisma!