Jaapanlane Kenji Fujimoto, kes 13 aastat (aastatel 1988 kuni 2001) Põhja-Korea eelmise valitseja Kim Jong-Ili isikliku sušikokana töötas ja viimase poja ning praeguse juhi kasvamist pealt nägi, rääkis intervjuus väljaandele The Sun, et kõik läänelik oli juba toona noore despoodi kinnisideeks.

Noor juht armastab koka sõnul Bordeaux veine, suitsetab mentooliga Cartier' sigarette ning unistab Jean-Claude Van Damme musklitest. Ka on mehele hingelähedane biitlite muusika ning on väga kiindunud oma Harley-Davidsoni mootorrattasse, mille isalt päris. Jaapanlane meenutas, et riigijuht oli noorena vaimustatud Van Damme filmidest, hakates kokku tellima treeningvahendeid ja hakanud sööma ka proteiinipreparaate. "Ta vaatas väga palju välismaa filme ja oli suur biitlite fänn," rääkis Fujimoto.

Koka sõnul tahtis Kim Jong-un juba lapsena traditsiooniliste riiete asemel kanda botaseid ja T-särke ning sõita ringi Mercedesega. "Olen istunud kõrvalistmel. Ta juhtis autot suurepäraselt juba siis, kui oli seitsme aastane. Talle tehti spetsiaalne juhiiste, kuna ta jalad ei ulatunud pedaalideni," meenutas kokk.