20. Justin Bieber

Kuigi Bieber ei satu enamjaolt meedia huviorbiiti eriliselt toredate tegudega, siis on ta teinud oma avalike suhete osakonna ärgitusel ka üsna palju head. 2013. aastal kogus ta praktiliselt 1,2 miljonit dollarit, et aitada Hiinas möllanud taifuun Haiyani ohvreid ja täitis helge jõulukampaania raames enam kui 200 vaesust kannatava lapse kingisoovid.

19. Kendrick Lamar

Üks maailma enimtasustatud räppareid, Kendrick Lamar, loob pidevalt värsse sotsiaalselt tundlikel teemadel, kuid mitte ainult! Lõppeval aastal kogus ta tuhandeid dollareid, et aidata Punasel Ristil abistada Kariibi mere saari ja USA isarannikut laastanud orkaan Sandy ohvreid.

18. Kevin Durant

Korvpallitäht Kevin Durantil on tõeliselt suur süda, sest 2013. aastal annetas ta tervelt 1 miljon dollarit oma meeskonna kodulinna Oklahoma ja seda ümbritsevate piirkondade tormikahjude likvideerimiseks ja sebis koguni spordifirma Nike'i peavarjuta jäänud inimestele riideid ja sporditarbeid annetama.

17. Mindy Kaling

Ookeanitagune teletäht Mindy Kaling on tõsiselt kõva naisõiguslane. 2013.aastal tegeles ta aktiivselt naiste õiguste nimel kõnelemise, samateemaliste kampaaniate rahastamise ja erinevate toidupankade toetamisega.

16. Blake Shelton

Laulusaatest "The Voice" saatest tuntuks saanud kantristaar Blake Shelton korraldas 2013.aastal ohtralt heategevuslikke kontserte ja kogus Oklahomat laastanud tormikahjude likvideerimiseks üle 6 miljoni dollari Väga võimas!

15. Demi Lovato

Lauljatar ja "X-Factori" staar Demi Lovato tegeles lõppeval aastal aktiivselt teismeliste motiveerimisega, kirjutades inspireeriva eneseabiraamatu "Staying Strong: 365 Days a Year" ("Püsides tugevana 365 päeva aastast" toim.). Ühtlasi annetas ta 50 000 dollarit oma lemmik heategevusorganisatsioonile Free the Children (Vabastage lapsed toim.)

14. Miley Cyrus

Täpselt nagu Bieber, pole ka nooruke skandaalitar Miley Cyrus avalikkuse silmis vagaduse poolest kuigi hinnatud, kuid pidage kinni! Justnimelt tänu oma prinkidele rinnanibudele ja võimsale Twitteri-valitejanna staatusele õnnestus tal tõmmata üüratu tähelepanu USA meedia puudulikule tsensuurile naise keha ja liigse vägivalla osas filmis "Free the Nipple" ("Vabastage rinnanibu" toim.)

13. Bryan Cranston ja Aaron Paul

Maailma populaarseima seriaali "Breaking Bad" metamfetamiinikokkadest staarid Bryan "Walter H. White" Cranston ja Aaron "Jesse Pinkman" Paul kogusid üle 1,8 miljoni dollari heategevusliku kampaania The Kind Campaign tarbeks, mis keskendub koolivägivalla ja -kiusamise väljajuurutamisele.

12. Alicia Keys

Alicia Keys võitles 2013. aastal aktiivselt vaesuse vastu, meelitades üle 60 000 inimese The Global Citizen festivalile ja külastas ning aitas rahaliselt Hiinat laastanud taifuun Haiyani ohvreid. Ühtlasi jätkas ta oma varasemat tegevust mittetulundusorganisatsioonis Keep a Child Alive, mis toetab HIV-positiivseid perekondi.

11. Jennifer Lawrence

"Näljamängude" staar Jennifer Lawrence korraldas erakorralise eel-esilinastuse oma kodulinnas Louisville'is, et koguda raha St. Mary keskusele, mis aitab vaimse puudega lapsi, teismelisi ja täiskasvanuid.

10. Carrie Underwood

Kantrilauljatar Carrie Underwood annetas 1 miljon dollarit Punasele Ristile, et aidata Oklahomat laastanud tornaadodes kannatanuid.

9. Ryan Seacrest

"American Idoni" ja paljude teiste populaarsete teleprojektide saatejuht Ryan Seacrest meelitas omanimelise fondiga liituma mitmeid megastaare eesmärgiga muuta haiglates viibivate laste jõulud helgemaks.

8. Ian Somerhalder

"The Vampire Diaries" ("Vampiiripäevikud" toim.) staaril on omanimeline fond, mis tegutseb, et ühendada ja harida inimesi emakest Loodust paremini hoidma. Keskkonnateadlik loomakaitsja Somerhalder kogus 2013. aastal tuhandeid dollareid, et oma eesmärki ellu viia.

7. Kerry Washington

Tõsielusarjadest tuntud Washington tegutseb president Obama kunsti ja kultuuriväärtuste ametis ja kõneleb jõuliselt madala sissetulekuga inimeste harimisest. Oma tuntuse tõttu on tal õnnestunud see teema ka väga osavalt orbiidil hoida.

6. Sandra Bullock

Lisaks silmapaistvatele saavutustele käesoleva aasta filmimaailmas, pälvis Bullock oma heategevuslike aktsioonide eest nii mõnedki auhinnad: Mothers Who Make a Difference Award ja People’s Choice Award kui lemmik inimõiguslane. Lisaks võitleb filmistaar ka katastroofiohvrite toetamise ja vaeste perede haridustaseme tõusu eest.

5. Macklemore ja Ryan Lewis

Need räpparid loovad värsse väga poliitilistel ja inimlikult tundlikel teemadel ja on saavutanud oma tuntusega tolerantsiteemadel väga suurt kõlapinda.

4. Paul Walker

Väga kahju, et seda heategijat enam meie hulgas pole, sest oma helduse poolest terve karjääri vältel armastatud Walker pühendas ka oma surma-aastal väga palju aega ja rahalisi ressursse looduskatastroofide ohvrite elujärje parandamiseks. Organisatsioon Reach Out Worldwide, mis ühendab arste, medõdesid, tuletõrjujaid, kiirabitöötajaid ja katastroofispetsialiste, on igatahes suurest tänust siiani pisarais.

3. Beyoncé

Üks maailma kuulsamaid inimesi, Beyoncé, kasutab om tähetolmu edukalt ära, et naiste õiguste eest võidelda. Sel aastal korraldas ta näiteks Londonis äärmiselt eduka heategevusliku kontserdi "Chime For Change".

2. One Direction

Imal-magus poistebänd One Direction kogus veelgi magusamad 2 miljonit dollarit, et aidata Aafrikas ja Inglismaal vaesuses virelevaid peresid. Lisaks annetasid nad peaaegu 800 tuhat dollarit rahvusvahelisse vähiravi uuringusse.

1. Taylor Swift

DoSomething edetabeli tipus troonib juba teist aastat jutti imekaunis lauljatar Taylor Swift, kes tähistas 2013. aastal oma 24. sünnipäeva sellega, et kinkide saamise asemel ta hoopis tegi neid. Muuhulgas annetas Swift 100 000 dollarit rahalistes raskustes virelevale Nashville'i sümfooniaorkestrile ja tegutses vabatahtlikuna abistades kodutuid noori.