1. Cameron Diaz - pikakoivaline blondiin peab väga lugu kanepi suitsetamisest hoolimata asjaolust, et tegu on söögiisu hüppeliselt kasvatava meelemürgiga. Kui Snoop Dogg kinni võeti, avaldas Diaz, et on oma "kama" just temalt ostnud. "Ma teeb "rohelist" juba alates keskkoolist!" naerab ta.

2. Snoop Dogg - Ülal mainitud räppar on nii suur kanepinina, et on lisaks enda sõltuvusele ka diiler ja plärutõmbamise propageerija. "Kanep toob inimesed kokku!" kõlab Snoop Doggi elumoto.

3. Brad Pitt - tema puhul on tegu siiski endise sõltlasega ning hetkel ei puutu Pitt kanepit keeleotsagagi. "Mulle meeldis väga rohtu teha, aga see pani mind endasse tõmbuma, mul oli iseendaga nii huvitav, et muutusin tõeliseks "sõõrikuks" (doughnut ing.k toim.)," kirjeldab ta oma kogemusi.

4. Charlize Theron - Oh üllatust! Järjekordne blond kaunitar on narkonina. Theron on mitu korda jäänud kõmupiltnikele silma suur kanepisuits hambus. Viimasel ajal on ta end aga tublisti kokku võtnud ja enam niimoodi ei eksi.

5. Willie Nelson - kantrilaulja ja muidu muhe vanamees Willie muigab kanepi kahjulikkuse jutu üle. "Maailma suurim tapja on stress ja parim ravim selle vastu on alati olnud cannabis," arvab ta.

6. Whitney Houston - Kanep pole otseloomulikult ainus asi, mis selle diiva menüüsse kuulub. Oprah Winfrey shows tunnistas Houston, et kokaiin tüütas lihtsalt ära ning vahelduse mõttes oli vaja rahulikumat narkot tarbida. "Ja me ei ostnud väikseid koguseid! Kui muidu võetakse jointi kaupa, siis meie ostsime kottide viisi!" meenutab ta.

7. Matthew McConaughey - see staar on kanepi suitsetamise tõttu isegi politsei huviorbiiti sattunud. Politsei tõmbas ta liistule, kui McConaughey koos sõbraga alasti ringi jooksis, lärmas ning kanepit suitsetas. Ime kombel ei mõistetud teda toona aga süüdi, vaid kõik etteheiteid haihtusid.

8.Zach Galifianakis - "Pohmaka" staar tunnistab, et on mitme filmi osalemislepingutele kanepiuimase peaga alla kirjutanud. Ning tema peamiste filmide stsenaariumeid arvesse võttes tasub uskuda ka seda, kui Zach räägib, et käsikirju koostavad nad tavaliselt tema juures kodus, süües kanepišokolaadi.

9. Justin Timberlake - Justinil on väidetavalt probleeme liigse mõtlemisega, sest tema sõnul on kanep ainus asi, mis aitab aju välja lülitada. "Mõned inimesed lihtsalt on paremad ja toredamad, kui nad on "tongis",("stoned" ing.k. toim)" arvab Timberlake.

10. Mischa Barton - vaadates selle naise kehakaalu kõikumisi võib täitsa uskuda, et talle kanepit teha meeldib. Suits pidevalt hambus ning närbunud ilme näol, on Barton mitmeid kordi vahi all viibinud ja korra isegi süüdi mõistetud.