Paar nädalat tagasi õnnitles Blake Lively oma abikaasat Ryan Reynoldsit isadepäeva puhul postitusega Instagramis, mis kujutas Reynoldsit ja valesti kandekotti paigutatud kuuekuust beebi Jamesi. Maailma emmed moodustasid selle peale vihaselt sisiseva kollektiivse mürkmao ning sõimasid noorel perekonnal kommentaarides näod täis. Ryan tunnistas hiljaaegu telesaates «Today», et laps oli kandekotis tõesti valesti, kuid nüüd on ta targem ega korda enam sama viga.

«Ma olen esimest korda elus isa ja see pole esimene viga, mis ma olen teinud. Ma võin garanteerida, et see ei jää ka viimaseks. Ma polnud seda konkreetset kandekotti varem kandnud. Ülejäänud kordadel on kõik korras olnud.»

Emmedel oli seda kindlasti rõõm kuulda. Aga enne veel, kui rahu maa peale laskuda jõudis, ajas ta tagajalgele teise segmendi. Ryanilt küsiti nimelt, mida ta arvab sellest, et tema abikaasa näeb punasel vaibal alati täiuslik välja, ja mida ta arvab Beyonce'ist.

«Mu naine teab, kuidas punasel vaibal olla. Nii palju ma ütlen. Ta on punaste vaipade Beyonce. Ja Beyonce, tema on minu jaoks muusika Michael Jordan. Ma olen neljal tema kontserdil käinud ja mõtlen seda iga kord.»

Andke andeks, kuid Beyonce on absoluutselt kõige Beyonce. Ta on punaste vaipade Beyonce. Ta on korvpalli Beyonce. Ta on Beyonce'i Beyonce. Nii et rumal jutt suhu tagasi.