Populaarne teleseriaal "Pilvede all" on tagasi. Draamasari alustab tagasivaatega toimunud sündmustele ja annab teavet uute arengute kohta. Kindel on see, et Pireti ellu tuleb korraga kaks meest!

Mari (Elisabet Tamm) on oma isa leidnud, kuid ka Kertu ja Pireti isa isik pole enam hoolega varjatud saladus, kirjutab teleajakiri Nädal.

Kõige suuremaid küsimärke tekitab koduperenaise Kertu (Liis Haab) meeleheide. Ta äsja töötuks jäänud abikaasa Erik (Indrek Sammul) sattus autoavariisse ja Eriku liisitud kodu valitsejannaks tõuseb mehe ema Maimu (Leila Säälik). Rahatu ja lapseootel Kertu ei suuda ämma mitte kuidagi hooliva vanaemana ette kujutada ja laps, keda Erik ja Kertu nii väga soovisid, ei ole enam oodatud.

Eriku enda seisukorrast vaatajale esialgu aimu ei anta. Nii ei teagi, kas mees on elus, surnud või juba maha maetud.

Haapsalu rahval, Albertil (Ain Lutsepp) ja Sirjel (Rita Rätsepp), läheb üle pika aja taas kenasti. Kõnevõimetust teeselnud Sirje jääb Alberti juurde elama ja kavatseb oma korteri välja üürida.

Mari elab Pireti armust õe korteris ja et leivateenimine ei jääks vaid õe kanda, sebib sõbranna Barbi (Liina Olmaru) Marile kooli kunstiõpetaja koha.