Aastal 2010 vormel 1 naasnud seitsmekordne maailmameister Michael Schumacher esitas Rahvusvahelisele Autoliidule  palve, et ta ei sõidaks eeloleval hooajal autoga number 4.

Schumacher on kõik MM-tiitlid võitnud paaritu numbriga autoga ning vormel-ühe ajaloos pole autoga number 4 veel keegi maailmameistriks tulnud.

Teletäht Krista Lensin sülitab musta kassi nähes. "Koputan ka vastu puulauda, istun kohvril enne teeleminekut ja kardan soola kukkumist."

Numbrit 13 Krista ei karda, näiteks ajakirja Kroonika peatoimetajana asus Lensin asus tööle mullu 13. aprillil.

Näitleja Ita Ever ebausklik loeb autode numbreid. "Ka täna, kõrges eas. Kui kaks esimest ja kaks tagumist numbrit klapivad, läheb hästi. Kui majast väljudes tuleb esimesena vastu meesterahvas, on lootust, et kõik läheb korda."

Näitleja Natalie Portman oli raseduse ajal äärmiselt ebausklik. "Musta luige" staar, kes teatas rasedusest detsembris, räägib, et tema ebausk tuleneb juudi kasvatusest.

“Ma arvan, et see on judaismi teene. Ma ei tee mitte ühtegi last puuduvat asja enne, kui ta kohal on,” on Portman öelnud.

Seltskonnadaam Kristiina Raudsepp on rääkimisega ettevaatlik: “Näiteks enne mõne suure asja toimumist ei taha ma sellest rääkida. Arvan, et niipea, kui sellest rääkida, siis ei lähe just kiuste kunagi nii nagu tahaks. Iga kord, kui olen varem hõisanud, on just kiuste teisiti läinud. Nii, et kui tahan, et miski kindlasti juhtuks, siis tuleb kannatada ja ei tohi sellest ette rääkida. Ei tohi ära sõnada.”