Chris Brown

Lembelaulik Chris Brown vandus Larry Kingi jutusates käsi südamel, et pole oma elukaaslast (Rihannat) mitte kunagi väärkohelnud ning et tal puudub igasugune vägivaldne taust. Kurikuulsa laulja suu suitses, mis hirmus.

Kim Kardashian

Kim Kardashian oli 2006. aastal suhtes näitleja Nick Cannoniga. Kim jäi mehele valetamisega vahele: tõsielustaar väitis Nickile, et pole oma endise poiss-sõbra Ray J-ga seksivideot teinud. Mõni aeg hiljem tuli seksivideo avalikkuse ette oma täies hiilguses.

Brad Pitt ja Angelina Jolie

Kui Brad Pitt veel Jennifer Anistoniga abielus oli lükkas vastarmunud paar ümber kuulujutu nagu nad oleksid "Mr.& Mrs. Smith" filmivõtete käigus armunud. Kuid aastaid hiljem rääkis Angelina, et tema ja Bradi lapsed veel kunagi hindavad antud filmi väga kõrgelt nign kommenteeris: "Paljud inimesed ei saa näha filmi, mille võtete käigus nende ema ja isa armunud on."

Jennifer Lopez

Diiva Jennifer Lopez jäi oma vanuse valetamisega vahele. Lauljanna väitis, et on sündinud 1970. aastal. Vale tuli välja siis, kui temalt ja ta tolleaegselt poiss-sõbralt P. Diddylt küsiti ööklubis aset leidnud tulistamise kohta. Laulja pidi tunnistama politseile, et on sündinud aasta varem.