Rokimees pole lihtne olla. Väljaanne Parade on välja uurinud hädad, mis kuulsaid muusikuid vaevavad. Ja neid hädasid ON palju ning erinevaid.

60-aastane Aerosmithi kitarrist Joe Perry kukkus 23 aastat tagasi lavalt ja vigastas raskelt oma põlve. See teeb häda tänase päevani.

59-aastane Phil Collinsi ei saa enam kunagi trumme mängida. Aastatepikkuse musitseerimise tagajärel on Collinsi selg täiesti läbi ning et ta trummipulkasid oma käes ei tunne, teipis ta need viimase plaadi salvestamiseks lihtsalt sõrmede külge kinni.

U2 laulja 50-aastane Bono on samuti seljavaludega kimpus. Nii mõnigi tuur on edasi lükkunud just piinavate valude tõttu. "Maailmas on suuremaidki probleeme kui minu selg," ütleb mees ise.

Poisoni laulja Bret Michaels, 47, on terve elu diabeetik olnud. Mõni aeg tagasi tekkis tal ootamatult ajuverejooks, millele arstide kiire tegutsemisega ruttu jaole saadi. Meest ootab aga ees ka südameoperatsioon.

Kissi au ja uhkus, 58-aastane Paul Stanley on ilu ohver. Hiiglaslikud platvormid on mehe jalad igati ära piinanud ja suure valuga tuleb tal elada elu lõpuni.