Maire Aunaste

Legendaarne telediktor Maire Aunaste töötas koolivaheajal pärast 9. klassi Tartu õlletehases, kus tema töö oli välja sorteerida praakpudeleid.

Mart Juur

Juur teenis oma esimesed kopikad Kõrveküla lasteaias, kus ta töötas öökasvatajana. Öökasvataja ülesanne oli põnnid magama panna ja hommikul anda rühm üle päevakasvatajale.

Lembitu Kuuse

Oma esimese raha teenis spordidiktor Lembitu Kuuse aga hoopis viiuldajana. "Esimese raha teenisin bändis, mängisin isegi Rakvere Kultuurimajas ning 5 rubla oli käes," rääkis mees "Ringvaatele".

Olav Ehala

Olav Ehala palgati juba algkooli ajal muusikat tegema. Ta pidi baleriinidele trenni ajal klaverit mängima.

Piret Järvis

Ajakirjanik-lauljanna Piret Järvis teenis oma esimese taskuraha, töötades oma isa trükikojas. "Minu esimesed tööotsad olid raamatute ja ajakirjade liimimised ja klammerdamised."

Rasmus Kagge

"Pealtnägija" reporter ning ajakirjanik Rasmus Kagge teenis oma esimese raha malevas töötades. Samuti paljastas mees, et on töötanud ka ühe Eesti kõige kuulsama bändi, Rock Hotelli transamehena.

Karl-Erik Taukar

Enne, kui staarisaatest võrsunud Taukar hakkas laulmisega raha teenima, töötas ta toitlustusfirmas, kus ta töötas kelneri ja autojuhina.

Armas lugeja, millise tööga teenisid Sina oma esimese raha?