Kohe alguses otsustab ta ära klaarida, et ei asu tegema monoetendust, vaid pesuehtsat püstijalakomöödiat ehk stand-up'i. "Stand-up on ikka see, kus lähen iseendana lavale ja ütlen, et vot, nii on," sõnas ta, et lood, mis laval esitamisele tulevad, pärinevad tema enda elust.

"Absoluutselt, iseenda elust ja iseenda tähelepanekutest. Sellest, kuidas kohtusin oma naisega, millised olid vanaema matused," loetles ta. Sõnasabast haarates päris Reikop, et kuidas see naisega kohtumine siis aset leidis.

"Oi, see oli imeline! See oli täpselt selline, nagu ma olin ette kujutanud!" õhkas näitleja naljatledes. "Olime kõrvuti voodis, ärkasime suht korraga. Vaatasime teineteise poole ja "Kes kurat sina oled?" küsis tema. "Ott Sepp!" vastasin mina. Ja siis ta ohkas. Ja see ohe! Ta ei hakanud naerma - ta oli esimene tüdruk, kes ei hakanud naerma. Siis ma sain aru, et vot temast ma pean kinni hoidma. Pooleteise nädala pärast hakkasime koos elama," jutustas ta elavalt.

"Seal on veel värvikaid nüansse, mida ma siinkohal ei avaks. Sest et otse-eetrist ei saa vist välja lõigata ja piiksutada...," lisas ta.

"Nii et su elu on väga ropp olnud," märkis seepeale Reikop kokkuvõtvalt.

Hiljem tuli veel jutuks, et - nagu paljud ilmselt ei tea - on Ott Sepal peale naise ka laps. Kust see laps veel tuli? "Laps tuli pool tundi hiljem," sõnas Sepp.